<

Ταξιδια Μπανσκο – Πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός για το Μπανσκο.


Ξενοδοχεια στο Μπανσκο, διασκέδαση, φαγητό, σκι, χάρτες, βίντεο, ενοικιασεις αυτοκινητων στο Μπανσκο

Μπανσκο διασκεδαση

Αρχική > Διασκέδαση

Θα βρείτε αρκετές επιλογές για διασκέδαση και φαγητό. Η πόλη του Μπάνσκο είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός και επομένως παρέχει αρκετές δυνατότητες. Υπάρχει πλήθος από ταβέρνες και εστιατόρια χρειάζεται όμως προσοχή στην επιλογή του χώρου εστίασης καθώς λόγω της τουριστικής ανάπτυξης υπάρχουν αρκετά καταστήματα που προσφέρουν χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών. Οι τιμές είναι συνήθως λογικές.

Για τη βραδυνή σας διασκέδαση υπάρχουν αρκετά μπαράκια και μερικά club, με αρκετό αλλά όχι υπερβολικό κόσμο, πολύ καλή ατμόσφαιρα και κέφι και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Φαγητό
Η πόλη κατακλύζεται από πλήθος τοπικών παραδοσιακών ταβερνών (Μεχάνα -ΜΕΧΑΝΑ- στην τοπική γλώσσα) που προσφέρουν παραοσιακό φαγητό, κυρίως βασισμένο στο κρέας. Η βουλγαρική κουζίνα δεν διαφέρει πολύ από την ελληνική, τουλάχιστον στο κρέας και το BBQ, και επομένως οι γεύσεις θα σας φανούν οικείες. Γενικά η έντονη αρουσία Ελλήνων έιναι εμφανής, αφού οι κατάλογοι πολλές φορές είναι γραμμένοι και στα ελληνικά ενώ οι σερβιτόροι γνωρίζουν τουλάχιστον τα βασικά. Πολλές ταβέρνες προσφέρουν ζωντανή μουσική ανεβάζοντας το κέφι και μην εκπλαφείτε αν ακούσετε ελληνικά τραγούδια. Σημείωση: Μην παρασύρεστε από τους "τελάληδες" που προσπαθούν να σας προσελκύσουν στο κατάστημά τους. Κοιτάξτε τον τιμοκατάλογο με τις τιμές τόσο των φαγητών όσο και του κρασιού. Οι τιμές είναι γενικά λογικές και προσιτές αλλά μερικές φορές ο κατάλογος μπορεί να κρύβει παγίδες.

Μπανσκο φαγητο

Διασκέδαση
Στην παλιά πόλη υπάρχουν αρκετά μπαράκια με αρκετό κόσμο και ιδιαίτερα ευχάριστη και κεφάτη ατμόσφαιρα. Το νεανικό κοινό κυριαρχεί, τα ποτά είναι φτηνά και υπάρχουν επιλογές για όλους. Ακόμη και τις καθημερινές το βράδυ είναι ζωντανό. Για πιο χαλαρή ατμόσφαιρα μπορείτε να αναζητήσετε το μπαρ κάποιου ξενοδοχείου. Γιο όσους επιθυμούν πιο έντονη διασκέδαση υπάρχουν δύο κλαμπ με main stream μουσικά ακούσματα και πολύ κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα.